1.Milyen embernek írnád le magad?
Első látásra talán az emberek azt gondolják, hogy a zord arckifejezésem egy bunkó személyt takar, azonban alaposabb ismeretség után nyilvánvalóvá válik nekik, hogy ez nem így van. Ezentúl főként a társaságkedvelő, segítőkész, szókimondó jelzőkkel illetném magam.

2.Milyen szerepet töltesz be a kollégium életében?
Jelenleg a kollégium DÖK elnökhelyettesként veszek részt a kollégium életében. A mottóm: Ha hívnak ,megyek!

3.Mi az az 5 dolog amire a Madách koli tanított meg?
Elsőként a leleményességet emelném ki, úgy gondolom bizonyos helyzetekben igen jól jön, mikor az ablakpárkány hűtőszekrényként funkcionálható. Emellett kétségbeejtően takarékossá is váltam(meleg víz). Na, de komolyra fordítva a szót, az évek során remek csapatjátékos is lettem. Eddig az alkalmazkodás sem volt erős tulajdonságom, ám amióta az intézmény diákja vagyok ez is merőben megváltozott. De talán ami a legfontosabb, megtanultam segítséget kérni.

4.Mit tartasz a DÖK eddigi legnagyobb sikerének?
A kollégium régi játéktermének felújítását. Dicséretreméltó csapatmunkával hoztunk össze egy biztonságot sugárzó, modern és fiatalos közeget. Mai napig a szórakozás egyik legfőbb színtere az intézményben.

5.Nehéznek tartod a megegyezést a DÖK társaiddal?
Mint az élet különböző területein, így itt, a DÖK-ön belül is vannak eltérő vélemények. De a társak kompromisszum- és segítőkészségének köszönhetően gyorsan közös nevezőre tudjuk hozni a dolgokat.

6.Milyen új, a DÖK-kel kapcsolatos célt vettél a fejedbe?
Szeretném indítványozni a kollégium kül- és belterületén való felújításokat, azon belül a folyosók színessé varázsolását és az udvar kiépítését. Jóleső érzéssel töltene el, ha a belépők otthonos, és sokszínű helyként emlegetnék az intézményt.

7.Mit tudnál javasolni a jövendőbeli kollégistáknak?
Merjenek lépni, barátkozni! Merjék megmutatni önmagukat, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk és másban vagyunk tehetségesek!
A kollégium nem arra lett kitalálva, hogy a másikat hátráltassuk, épp ellenkezőleg. Azért vagyunk, hogy segítsünk.

8.Az itt eltöltött éveidet tekintve, mi volt a legszebb élményed, ami az intézményen belül ért Téged?
Nem tudnék egy, konkrét élményt kiemelni. Minden történésnek megvolt a maga különleges pillanata, ami felejthetetlenné tette az adott momentumot.

Huszkó Anna
11.d