Huller Jácint élménybeszámolója

Április 8-án indultunk pénteken Bonyhádra, egy hétvégére az Arany János Tehetséggondozó Program intézményeinek szervezett országos sporttalálkozójára. Megérkezésünkkor a házigazdák részéről nagyon szívélyes fogadtatásban részesült csapatunk. Aztán lepakoltunk a szálláson, majd elmentünk a sportcsarnokba, ott elmondták a tudnivalókat, a szabályokat, és a többi hasznos információt. Ez után kezdődött az ismerkedési est, sorsolással vegyes csapatokra lettünk szétosztva. Számos játékos feladattal próbára tették a szervezők tudásunkat, csapatmunkánkat.

Másnap reggeli után elkezdődtek az egyéni versenyek: sakk, asztalitenisz, lövészet. Ezen a napon a csapatok is próbára tehették magukat. Szombaton délután öt órakor volt az ünnepélyes eredményhirdetés. Minden sportágból az első három helyezett kapott érmet, míg a többi induló oklevelet kapott a részvételéért.

Vasárnap korán reggel indultunk Decsre, ahol a helyi népi hagyományokkal ismerkedhettünk meg. Elköszönés képpen a szervezőktől a híres „kerek decsi kalácsból” kaptunk kóstolót.

Eredményeinket összefoglalva, a röplabda leány csapatunk meg mutatta mire képes. Továbbá az egyéni sportágakban jeleskedtünk, mert három dobogós helyezést értünk el és egy pontszerzőJ ötödik helyezést!

Ez a hétvége nagy öröm, és tapasztalat volt mindannyiunk számára. Örömmel gondolunk, majd vissza élményeinkre!