Első programhétvége - 9.c

Arany János Program eseményei

Első programhétvége - 9.c

Az első bennmaradós hétvége október 10-12 – ig. tartott. Október 10.-én pénteken egy tanulásmódszertan órán vettünk részt, melyen a koncentrációnkat fejlesztettük. Majd este vacsora után az egész osztály együtt nézett egy tanulságos filmet, amely mindenkinek nagyon tetszett.


Október 11.-én szombaton reggeli után, 08:15 – kor elindultunk két másik osztállyal Vácra. Ott megtekintettük az Apor Vilmos Katolikus Főiskolát és egy kis betekintőt nyertünk az iskola életébe az előadások kapcsán. Az iskola körbejárása után nagy izgalommal indultunk el Katalinpusztára, ahol a Gyadai tanösvényt fedezhettük fel idegenvezetői kísérettel. 5 km – t tettünk meg, de félúton azért megálltunk kicsit falatozni, hogy nagyobb erővel érjünk a túra végére.
A kollégiumba olyan fél 5 körül értünk vissza, ahol egy kis pihenő után újult erővel vettünk részt egy illemtan leckén, melyen plakátot készítettünk azokról a dolgokról, amiket szeretünk. Ebbe a feladatba mindenki nagy energiákkal vetette bele magát. Majd miután megvacsoráztunk egy közös filmnézéssel zártuk le a napot.
Október 12- én vasárnap reggelről volt egy szilenciumunk, hogy felkészüljünk a következő hétre.

Joomla School Templates by Joomlashack