Nyelvi tábor - Kokava

Arany János Program eseményei

Nyelvi tábor - Kokava

Ha nyaralásról van szó, itt a táborozás lehetősége is, de kinek mi jut eszébe, ha a táborozásra gondol? Tán egy matektábor, vagy úszótábor, netán cserkésztábor? Elgondolkodtató, nem igaz?
Részünkről egy nyelvi tábor jut eszünkbe, mely 2015 augusztus 17 –én Kokaván került megrendezésre a Madách Imre Kollégium szervezése által az AJTP osztályaiból érdeklődő gyerekeknek.
Az indulás nehézkesen történt, hisz reggel 7 órára volt kiírva, de egyes diákok késése miatt csak fél 8 körül tudtunk elindulni. Az út kényelmesen telt, közben már meg tudtuk, mely tanárok fognak velünk élni a pár napban és persze tanítani is. Nagy örömünkre a BBG-ből jött 4 tanár velünk és, hogy valaki a rendre is figyeljen, egy kollégiumi éjszakás tanárnő is velünk tartott.
Pár órás utazás során megérkeztünk a régi jó Kokavára, kis idő múltán kipakoltuk a felszereléseket és a táskáinkat és elfoglaltuk a szobáinkat és végül vacsoráztunk egy jó finomat.
Másnap reggel 3x 90 perces órákon kellett részt vennünk aktívan, melyeken 4 csoportra voltunk osztva tantárgy, illetve haladás szerint. Tanárok ügyeltek arra, hogy mindenki bekapcsolódjon és figyelemmel kísérje az órákat.
A tábor vezetővel kirándultunk egy keveset a friss levegőn és örömmel tértünk vissza a szállásunkra vacsizni.  Íjászkodtunk is és lovagolni is lehetett, de azon mi nem vettünk részt.
Utolsó napokon szerveztünk egy búcsú bulit, melyen mindenki részt vett, még a tanárok is és egy jót mulattunk.
Ezt a tábort csak ajánlani tudjuk, hiszen remek étkek és remek programok vannak itt.

Oláh Ferenc és Vidák István
11.d

Joomla School Templates by Joomlashack