Zánka 2016. Gólyatábor

Arany János Program eseményei

Zánka 2016. Gólyatábor

A zánkai tábor különleges kezdet volt induló osztályunk számára. Mikor megtudtuk, hogy Zánkára utazunk nagyon megörültünk, mert reméltük, hogy egy nagyon jó kis osztálykirándulás vár ránk.


Augusztus 16- izgatottan szálltunk fel a kollégium előtt az autóbuszra. Mikor elindultunk éreztük, hogy összetartó csapat leszünk. Az úton nagyon jó volt a hangulat. Egy élmény volt nekünk, bár eleinte még félve közeledtünk egymáshoz.
A héten jó programokkal, kirándulásokkal szórakoztattak minket többek között, voltunk Keszthelyen és Tihanyban.
Minden nap vártuk, hogy mehessünk a standra, habár a programok és az időjárás nem úgy hozta, de az egyik nap sikerült lemennünk a Balatonra. Sajnálatunkra útközben eleredt az eső.  Amikor leértünk már szakadt. A mosdó előtti fedet részen összegyűltünk, társasoztunk, beszélgettünk. Egy óra után sem állt el az eső, ezért elindultunk visszafelé.

A sportnapra remek csapatokat alkottunk. A fiú focicsapatunk, a Neon kobrák és az osztály dalos pacsirtája is kupát nyertek.


Végül az utolsó napon sikerült sokat strandolnunk, ami felejthetetlen élmény maradt.


A hét végére sikerült a csapatépítés, a záró estére barátokká váltunk és ez a legnagyobb nyereség. Egy nagyon jó, különleges osztály hagyta el Zánkát.

A 9/AJTP osztály tanulói

Joomla School Templates by Joomlashack