Mezőberényben jártunk

Arany János Program eseményei

Mezőberényben jártunk

A  12.d osztály  Mezőberénybe látogatott el a minden évben megrendezésre kerülő Nosztalgia táborba, melyen az ország AJTP-s végzősei találkoztak.
A rendezvényt az iskolai tanévnyitó után pár nappal rendezték meg 2016.09.02-09.04-e között. Különböző feladatok, kirándulások részesei lehettünk. A rendezvényt igazából egy szép megnyitó előzte meg, nagyon lélekszorító beszédeket hallottunk. Majd az esti órákban tábortűz mellett nosztalgiázhattunk a gólyatáborban megismert emberekkel.


Az előbb leírtakból kiderült, hogy első nap este egy buli volt, de vigyázni kellett, mert másnap korán reggel 7-kor már reggeli volt és aztán indultunk Romániába, pontosabban Nagyszalontára. Nagyon érdekes volt, mert Arany János szülőhelyét és a Csonkatornyot is megcsodálhattuk. A délutáni órákban sportversenyeken vettünk részt. Kimagasló eredményt értünk el mind fociban, mind röplabdában. Este éjszakai túrán fedezhettük fel Mezőberény látnivalóit, ahol ügyességi és logikai feladatokat oldottuk meg.
Másnap egy játékos kvíz segítségével mértük össze tudásunkat a többi csapattal. A záróbeszéd és az eredményhirdetés után pedig könnyes búcsút vettünk Mezőberénytől és a többiektől is. 

Turán Patrícia és Oláh Ferenc
12.d

Joomla School Templates by Joomlashack