Szalagavató

Arany János Program eseményei

Szalagavató

2013 december 21.
 
A november elejétől tartó készülődés: táncpróbák, műsorszerkesztés, videó készítés, képsorozat összeállítás, hajköltemények tervezése, fényképezkedés, ruhapróbák véget értek. Elérkezett az izgalmas, feszültségekkel teli pillanat a szombat délután, az utolsó simítások és az utolsó táncpróba. 
A szülők örömteli, mosolygós arca a komoly műsor során megváltozott. A megható fellépések: versek, fiú/lány kórus, szóló ének, szintetizátor, gitár, furulya, zongora hallatán a gyermekükre büszke szülők könnyekkel küszködve tekintették meg a végzős osztály búcsúzó műsorát. 
A vidám műsort már mindenki felszabadultan, nevetések közepette tekintette meg. Kiderült az osztály rendkívül tehetséges a színészkedésben is.  
Amit mindenki a legjobban várt, és a legszebb látványt nyújtotta a műsor végi néptánc és keringő. Csodálatos pillanatokat élt meg az, aki jelen volt a gyönyörűen feldíszített csarnokban. 
Szóban nehéz leírni a látottakat, halottakat, aki kíváncsi erre a különleges eseményre, az megtekintheti DVD-n a műsort. És akkor most jöjjenek a képek:
 
Joomla School Templates by Joomlashack