Madách-hét

Madách-hét

Ezen a héten került megrendezésre kollégiumunkban a Madách-hét. Az utóbbi három napban több programon is részt vehettek az itt lakó diákok.


Az első nap: Az első nap osztályunk ellátogatott a Madách szoborhoz, ahol egy rövid megemlékezés vette kezdetét. A diákönkormányzat tagjai felolvastak pár idézetet Madách Imrétől és az életútjáról is meséltek nekünk. Ezután jött az ünnepélyes koszorúzás, amiben osztálytársaink is segítséget nyújtottak.


Második nap: Ez a nap volt a legmókásabb. Ezen a napon tartottuk a már megszokott Gólyaavatót. Rengeteg vicces feladat vette kezdetét a kollégium területén a délután folyamán. Az osztályt csapatokra bontották és végül mindenki elkezdhette feladatait. Minden csapat felolvasta a köszöntő versét, amelyek nagyon viccesre sikerültek és mindenki nagyon jó kedvvel hallgatta őket. A feladatok között volt tojás quiz, lufi borotválás és még sok izgalmas feladat. Ezután jött az eredményhirdetés, ahol a Zöld csapat érte el az első helyezést, de végül mindenki élményekkel gazdagan ment el kipihenni ezt a csodálatos napot.


A harmadik nap: A harmadik napon került megrendezésre a Sport nap, amin rengeteg kollégista diák vett részt. Többféle versenyszám volt. Foci, röplabda, ping-pong és végül asztali foci is. A diákok örömmel szálltak szembe kortársaikkal, hogy minél jobb helyezést érjenek el. Azok a diákok akik végül úgy döntöttek, hogy nem szállnak be a játékba ők is lent voltak, hogy drukkoljanak osztálytársaiknak és barátaiknak. Végül úgy zárhattuk le ezt a három napot, hogy most már tudjuk, büszkék lehetünk arra, hogy a kollégium, ahol élünk Madách Imre nevét hordozza.
Varga Vivien
9/AJTP

Joomla School Templates by Joomlashack