Végzős diákjaink búcsúztatása

Végzős diákjaink búcsúztatása

Kiss Dorottya a Diákönkormányzat elnöke így búcsúzott végzős diákjainktól:

Kedves tanárok és kedves ballagó osztály!
Elsősorban a végzős diákokhoz szólnék. Ez az időszak teljesen rólatok és a búcsúzásról szól, hiszen öt hosszú évet töltöttetek el ebben a kollégiumban. Szomorúan gondoltok arra, hogy vége szakadt az együtt töltött időnek.
Eljött az idő, hogy tovább lépjetek, hogy más helyen próbáljatok szerencsét. Itt az ideje a könnyes búcsúnak. Búcsú az iskolától, a kollégiumtól, búcsú a tanároktól, de legfőképpen egymástól. Öt szép évet töltöttek el együtt e falak között. Most elhagyjátok a kolit, de az itt eltöltött emlékeitek örökre megmaradnak.  Őrizzétek meg minden kedves emléketeket! Azt kívánom mindannyiótoknak, hogy érjetek el mindent az életben, amit szeretnétek és minden célotok teljesüljön! Sok sikert kívánok az érettségihez és további tanulmányaitokhoz!
Külön megszeretném köszönni a végzős DÖK-öseink munkáját. Litavszki Fanninak azt a rengeteg jó dolgot, amit a kollégiumért tett és kitartó lelkesedését a feladata iránt. Nagyon nagy örömmel töltött el, hogy az ő munkáját folytathatom. Remélem leszek olyan jó elnök Fanni, amilyen szuper te is voltál! Ott segítettél és intézkedtél, ahol tudtál és ezt nem csak a saját, hanem az egész koli nevében köszönöm. Köszönöm Jeninek és Vivinek az itt töltött éveik alatti aktív DÖK-ös tevékenységét! Biztos tagjai voltatok a diákönkormányzatunknak, akikre mindig lehetett számítani! Ezeket egy kis ajándékkal is szeretnénk megköszönni!

Joomla School Templates by Joomlashack