DTH 2016.

Digitális témahét

2018. május 2.-i héten a Kollégiumban Digitális témahét került megrendezésre.


Az első előadást Gecse Mariann tartotta nekünk ,,Programozd a jövőd!” címmel, aki a Huawei Technologies Kft.-től látogatott el hozzánk.

Bővebben: Digitális témahét

DTH összefoglaló

Véget ért a Digitális Témahét.

A 9./AJTP osztály diákjai a légkörrel kapcsolatos "Tanítsak vagy tanuljak?" projekt keretében tananyagot készítettek el saját maguknak. Az iskolai órákon és a kollégiumban készültek az anyagok.
Első lépésben tananyagot kellett készíteniük, ebből pedig egy vázlatos bemutatót. Majd egy Redmenta alapú kikérdezés is a feladat része volt. Hogy könnyebb, érdekesebb legyen a tanulás egyéb segédanyagok is születtek: keresztrejtvény, betűháló, szófelhő, gondolattérkép.

Bővebben: DTH összefoglaló

DTH 2016.: Második nap

Folytatódtak a tananyag-fejlesztési feladatok! Néhány diák előrehaladt a témában. Néhány kép a folyamatról:

Bővebben: DTH 2016.: Második nap

Digitális témahét zárása

A mai napon befejezésre kerülnek a tanulói projektek. Minden tanulópár kidolgozott egy természetismereti oktatási anyagot, hozzá kapcsolódó rövid, vázlatos bemutatót, játékos feladatot, tudásellenőrző kérdéssort, szófelhőt és gondolattérképet.

Digitális Témahét 2016.

Elindult a Digitális Témahét. Kollégiumunk 9/AJTP osztálya vesz részt a Digitális Témahétben. "Tanuljak vagy tanítsak?" projekt részeként természetismereti tárgyakat ötvözve dolgoznak ki olyan érdekes tananyagokat, melyek az iskolai tankönyvekben nem szerepelnek. A munkát a gimnáziumi tanárokkal közösen végezzük.

a Digitális Témahét honlapja

Joomla School Templates by Joomlashack